28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KOSTA NAPRAVIO RUTU MASAKRA KAO SPECIJALAC! Nakon krvavog pira ubica iz Ribnikara ISKOČIO KROZ PROZOR, iznenada odustao od bežanja – izvadio telefon i pozvao ovaj broj!

KOSTA NAPRAVIO RUTU MASAKRA KAO SPECIJALAC! Nakon krvavog pira ubica iz Ribnikara ISKOČIO KROZ PROZOR, iznenada odustao od bežanja - izvadio telefon i pozvao ovaj broj!

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, 3. maja je zavio čitavu naciju u crno kada je u OŠ “Vladislav Ribnikar“ iz očevog pištolja usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Nakon stravičnog zločina otkriveno je da je Kecmanović imao spisak dece koju je planirao da usmrti, kao i čitavu šemu škole i putanju kojom je planirao da ide.

Foto: republika

 

Na crtežu se jasno vidi da je Kosta nacrtao svaku učionicu u koju je planirao da uđe, brojeve koji su predstavljali prioritete za njegov krvavi pir i strelice koje pokazuju izlaze kuda bi mogao da pobegne nakon svog pohoda.

Takođe, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je Kosta pratio svoj plan, te da je prošavši kroz hodnik otišao do kabineta za istoriju, zatim trčećim korakom otišao do prozora na kraju hodnika, bacio pištolj i iskočio kroz prozor.

Nastavio je da trči kroz dvorište, a onda sam ispred škole pozvao policiju i prijavio zločin, gde je pripadnike policije sačekao.

Podsetimo, Kosta se trenutno nalazi na  Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Protiv njegovih roditelja Vladimira Kecmanovića iKo takođe su podignute optužnice, a dok mu je majka još uvek na slobodi, otac je u pritvoru od trenutka kada je dečak-ubica izvršio nezapamćen zločin.