23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KOSTA KECMANOVIĆ HOĆE DA SE ISPOVEDI! Dečak-ubica traži razgovor sa SVEŠTENIKOM i ima POSEBAN ZAHTEV!

INFO

Kosta Kecmanović (14), već deset meseci je na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, tačnije, od 3. maja prošle godine kada je izvršio stravičan masakr u školi koju je i sam pohađao “Vladislav Ribnikar“.

Poznato je da za sve ove mesece Kosta nije pokazao trunku kajanja, niti je zažalio zbog onoga što je učinio, a ono što dodatno frustrira javnost jeste činjenica da Kosta isključivo misli na sebe i svoje potrebe, te svakodnevno ima nove prohteve koji šokiraju lekare i medicinsko osoblje.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Međutim, ono što je sada tražio, iznenadilo je sve.

– Kosta je tražio da mu se dovede sveštenik. Svi su zanemeli kada su čuli šta želi. Imao je poseban uslov, a to je da mu dođe sveštenik kog ne poznaje, traži da ragovara sa njim. I dalje je hirovit, i samo nešto traži, da bi tražio. Uporan je u toj nameri, sedi na krevetu i ponavlja kako želi da mu se dovede sveštenik. Možda hoće konačno da kaže nešto o masakru, a ako kaže svešteniku zna da on ne sme nikome da kaže. Ne znam šta više da kažem, svi smo u šoku – priča nezvanično izvor za Republiku.

Podsetimo, Kostin otac Vladimir Kecmanović je tri meseca nakon što je njegov sin ubio nedužnu decu i čuvara škole, u toku noći u zatvoru imao posetu sveštenika kom se ispovedio.

– U posetu mu je došao otac Gligorije Marković i Kecmanović je s njim razgovarao otprilike tri sata. Pričao je o svojim greškama koje je pravio u odgajanju Koste, o poslu, kao i o svojim osećanjima nakon masakra koji je počinio njegov sin. Takođe, spominjao je i suprugu Miljanu – ispričao je dobro upućen izvor.

INFO

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića

– Čovek je oduvek verovao u boga, ali nije to bilo toliko izraženo. Nije se ispovedao niti je stalno posećivao crkvu i upravo zato je sve iznenadio njegov zahtev jer se sad, nakon svega, okrenuo bogu i molitvi. Verovatno u tome vidi spas i tu pronalazi neku vrstu mira – istakao je naš sagovornik tada.

BONUS VIDEO