08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KONSTRAKTA SE STRESLA OD STRAHA ZBOG SINA: Upala u PROBLEM, plaši se da mu NEMA POMOĆI?! ŠOK!

INFO

Pevačica i naša predstavnica na „Evroviziji“ Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, retko deli detalje iz svog privatnog života sa javnošću. Međutim, u nedavnom intervjuu otkrila je nešto više o svojoj ulozi roditelja i izazovima koje donosi odrastanje dece.

Iako mnogi nisu znali, Konstrakta je otkrila da ima dvoje dece, 14-godišnjeg sina i 16-godišnju ćerku. Govoreći o njihovom odrastanju, istakla je da trenutno nema velikih problema, ali je primetila određene izazove u komunikaciji sa svojim sinom.

– Iako su u pubertetu, još nema nikakvih velikih problema, a možda ih neće ni biti. Oni imaju 14 i 16 godina. Ovo dete koje ima 16 godina jeste malo odsutno. Sa ćerkom, koja je mlađa, komunikacija je prisutna. Ona me čuje kada joj pričam. Sin, sa druge strane, govori: „Da, da“, ali znam da me nije čuo – bila je iskrena Konstrakta u podkastu „Poster“, te nastavlja:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Konstrakta

– Primećujem da se dešava to odsustvo komunikacije, da je u svojim mislima i brigama koje mi nisu jasne. Nije sad da tu ima nekog teškog nerazumevanja među nama, ali ja se plašim situacija u kojima neću moći da im pomognem. Mnogo se plašim toga. Nadam se da ih neće biti.

Kako je takođe naglasila, plaši se „glupih ideja“ koje su svojstvene tom dobu, gde se ne razmišlja unapred o posledicama.

INFO

Foto: Profimedia

Konstrakta

– Zasad je, eto, samo prisutna ta neka odsutnost. Plašim se, takođe, glupih ideja, što je svojstveno za to doba u kom se ne razmišlja ni minut unapred o posledicama – zaključila je Konstrakta.

BONUS VIDEO: