23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KONAČNO OTKRIVENO: Ovako je Lazar Ristovski SMUVAO Anicu, POČETAK NJIHOVE LJUBAVI DUGO JE BIO ENIGMA!

INFO

Nakon razvoda od Danice Ristovski sa kojom je decenijama bio u braku, cenjeni glumac Lazar Ristovski uplovio je u vezu s 39 godina mlađom Anicom Lazić. Početak njihove veze od prvog dana bio je enigma, a sada je Anica konačno otkrila kako je sve počelo.

Mada se o svojoj ljubavi ne oglašavaju u medijima, iako ova tema neprestano intrigira javnost, Ristovski je potvrdio vezu s Lazićevom po okončanju braka s Danicom.

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

 

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

On je na svom Instagramu svojevremeno objavio fotografiju sa novom partnerkom i potvrdio za medije da je u vezi sa Anicom. 

– Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom – izričit je bio Ristovski, koji je i delio kadar sa svojom novom izabranicom u seriji „Drim tim“.

Sada je Anica odlučila da progovori na tu temu i zagonetnom fotografijom na svom Instagramu po mišljenju mnogih otkrila kako se odvio sam početak njihove ljubavne priče.

Na svom Instagramu ona je objavila fotografiju sa porukom na engleskom jeziku:

Sve je počelo poljupcem.

INFO

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

 

Javnost i dalje nastavlja da prati život zaljubljenog para, za koji se tvrdi da je već i otpočeo zajednički život. Anica često objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je medijima upalo u oči da Lazar nije bio uz svoju dragu na premijeri filma „Ruski konzul“ u kojem je Anica ostvarila prvu filmsku ulogu.

Lazićeva se prvi put našla na filmskom platnu, gde je dočarala ulogu medicinske sestre Sare. U ovom ostvarenju sarađivala je sa velikim Žarkom Lauševićem, Nebojšom Dugalićem, Paulinom Manov i drugim poznatim imenima.

 

 

BONUS VIDEO: