20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KOLAPS NA SRPSKIM GRANICAMA, NA OVOM PRELAZU ČEKA SE I DO SEDAM SATI! Ako ste krenuli van zemlje, DOBRO RAZMISLITE da li je danas pravi dan za to

INFO

Kamioni jutros čekaju sedam sati na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci, a na prelazu Kelebija pet sati, saopštila je Uprava granične policije.

Kako prenosi Auto-moto savez Srbije (AMSS), zadržavanje za teretna vozila na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš je 240 minuta, na prelazu Šid tri sata, na Bezdanu dva, a na prelazima Gradina i Sremska Rača jedan sat.

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom

prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru prema graničnom prelazu.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja, navodi AMSS.

Vreme danas

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, pre podne s kišom i lokalnim pljuskovima u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim, a posle podne mestimično i u zapadnim, centralnim i istočnim predelima Srbije i najvišom dnevnom temperaturom do 25 stepeni.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Danas kiša u većem delu Srbije

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 9 do 14, najviša dnevna od 19 do 22 stepena, na severu Vojvodine i do 25 stepeni.

U Vojvodini nakon sunčanog jutra, pre podne povećanje oblačnosti, posle podne umereno oblačno, osim na severu pokrajine gde će se zadržati sunčano vreme tokom celog dana, dok se slaba kiša očekuje posle podne ponegde u Sremu. 

Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na severozapadu zemlje severoistočni. 

I u Beogradu umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren istoèni. Najniža temperatura od 11 do 14 °C, a najviša dnevna oko 22 °C. 

BONUS VIDEO: