28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KOD CARINE IMA SVEGA, OD TOMOSA DO ROLEKSA: Za 20. oktobar zakazana licitacija oduzete robe, među kojom su i luksuzni komadi!

KOD CARINE IMA SVEGA, OD TOMOSA DO ROLEKSA: Za 20. oktobar zakazana licitacija oduzete robe, među kojom su i luksuzni komadi!

Uprava carina saopštila je da od jučerašnjeg dana na njihovom sajtu zainteresovani mogu da se prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe.

Nadmetanje će se održati 20. oktobra, a među predmetima za koje će ovog puta licitirati zainteresovani učesnici nalaze se brojni skupoceni predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama.

Reč je o pet ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki (odemar pige, roleks, omega, kartije), od kojih su dva primerka posebno vredna, pa je početna cena 2,3 miliona dinara za ženski sat optočen dijamantima kartije balon ble, odnosno gotovo 2,7 miliona dinara za muški sat odemar pige. Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na pomenutoj e-licitaciji moći da licitiraju i nakit (ogrlice i minđuše) i modne detalje (tašna, novčanik, neseser, šal) poznatog brenda erme (hermes).


>

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Uprava carina

Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno i u tom slučaju za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba, razna tehnička roba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata, što je u aplikaciji jasno naznačeno.

Na ovoj licitaciji ima zanimljivih predmeta i za ljubitelje tehničke robe, pa će tako oni biti u prilici da licitiraju za vanbrodski motor marke tomos 4, čija je početna cena svega 6.000 dinara.

Razgledanje u ponedeljak

Razgledanje robe koja se izlaže prodaji zakazano je za ponedeljak 16. oktobar od 10 do 12 časova u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb na Bežanijskoj kosi. Rok za uplatu kaucije je 17. oktobar do 24 časa i iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira.

U saopštenju je objašnjeno da svi koji žele da učestvuju na e-licitacijama prethodno treba da se upoznaju s opštim uslovima učešća i korisničkim uputstvom, koji su dostupni, kako u samoj aplikaciji tako i na sajtu Uprave carina, u rubrici objašnjenja.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);