19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KO JE SARA KOJA JE DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE 8? Ima 19 godina, bavila se UBISTVIMA, bila u vezi sa VOĐOM KLANA! (GALERIJA)

INFO

Sara Stijović je prva takmičarka koja je diskvalifikovana iz popularnog rijaliti programa „Elite 8“. Ova 19-godišnjakinja rođena u Švedskoj, privukla je pažnju javnosti još pre ulaska u rijaliti, i to zahvaljujući svojoj kontroverznoj prošlosti.

pre nego što je napustila šou, Sara je izazvala veliku pažnju gledalaca svojom šokantnom ispovešću o kriminalnoj prošlosti. Tokom razgovora sa cimerima, otkrila je da se kao tinejdžerka bavila kriminalnim aktivnostima i bila u vezi sa vođom kriminalnog klana. U tom periodu, kako je ispričala, bila je direktno uključena u razne opasne aktivnosti, uključujući trgovinu drogom, posedovanje oružja i učestvovanje u nasilnim situacijama, kao i ubistva.

Na šta si ponosna u životu? – pitala je Ivana Šopić mladu takmičarku, a ona je rekla:

Foto: printscreen/RTV Pink

Sara Stijović Elita 8

 Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta – odgovorila je Sara, a potom otkrila šta je to na šta nije baš ponosna.

Bavila sam se kriminalom, svašta sam radila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Nisam bila u zatvoru. Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš – ispričala je ona.

INFO

Foto: printscreen/RTV Pink

Sara Stijović Elita 8

Jesi li bila u nekoj vezi? – upitala je još voditeljka.

– Bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju. Ne stidim se toga. Jedino legalno je taj restoran. Tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima – priznala je mlada zadrugarka.

INFO

Foto: printskrin pink tv

Sara Stijović Elita 8

BONUS VIDEO: