24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KLELI SE U NAJMILIJE, PA POREKLI: Nakon šok pomirenja Aneli i Janjuša oglasila se njena majka, za ćerku želi DRUGOG MUŠKARCA!

INFO

Nakon nedavnih spekulacija o raskidu na imanju u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su javnost novim obrtom u „Eliti“ – njih dvoje su završili pod istim pokrivačem.

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihova najnovija situacija izazvala je mnogo burne komentare među fanovima koji prate rijaliti dešavanja i komentarišu svaki događaj.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Svoj sud dala je i Anelina majka, Jasmina Ahmić, koja je u emisiji „Pitam za druga“ otkrila šta misli o izboru svoje ćerke i da li podržava njenu vezu sa Janjušem. 

Kako Vam se Janjuš dopada? – pitala je voditeljka. 

Nije loš čovek, ima svoje mane, puno znači Aneli. Verujem da se vole i da su se zaljubili, tužan je, nesrećan je. Svađaju se, malo je nagao, ne zna da drži u sebi, sve kaže, ali nije loš čovek… Svi ga grde, pa ko je danas divan i krasan?! Uvek će biti onako kako moja deca odrede, svoj život sebi kroje i biraju partnere. Ona će uraditi ono što ona misli da treba, ja bih za moju ćerku izabrala najmirnijeg i najpoštenijeg muškarca, ali… On je tamo čuva, štiti je, voli ga, kako on kaže voli nju, iako padaju jako ružne i teške reči – rekla je Jasmina.

INFO

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić

Podsećanja radi, tokom jedne od svađa, Aneli Ahmić se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, dok se bivši košarkaš zakleo u pokojnog brata, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

BONUS VIDEO: