Foto: ST/N.Pančić, D.Kadić, N.Mutić,

O odnosu Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić javnost bruji već nedeljama unazad. Od trenutka kada je javno ostavio svoju nevenčanu suprugu Anu, Zvezdan je na udaru negativnih komentara i osuda. Iako je pokušavala da opravda svoje postupke i tvrdila da nikada u rijalitiju neće imati odnos sa svojim novim dečkom, Anđela je ipak usred bela dana imala intimne odnose sa Zvezdanom, što je šokiralo čitavu javnost.

Foto: printscreen/twitter/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić intimni odnos

Međutim, problemi u raju su nastali veoma brzo. Slavnić ne prestaje da joj zamera na ponašanju, viče na nju i odbija je od sebe, što nju dodatno ubija jer sama ne može da se izbori sa osudom zadrugara. Sinoć, nakon emisije “Pitanja novinara“, Anđela je u suzama došla u izolaciju kako bi ga molila za razgovor i tvrdeći da bi za njega učinila sve, ali Slavnić kao da ništa od toga ne čuje, te je vređa, ne želi da je sluša i govori kako želi da prekine odnos sa njom.

Đuričićeva je nakon poniženja koje je doživela, imala i nervno rastrojstvo, pa je pokušala da pobegne kroz Rajski vrt, ali bezuspešno. Da ga ne interesuje ništa vezano za nju, Zvezdan je potvrdio time što je u izolaciji kada su se svetla ugasila spopadao Aleksandru Nikolić i pokušavao da je poljubi, ali mu to nije pošlo za rukom. 

Foto: Srdjan Stevanovic

Moka Slavnić o odnosu Zvezdana i Anđele

Njegov otac, Moka Slavnić ne krije da je šokiran ponašanjem naslednika, te kaže da između Zvezdana i Anđele ljubav postoji, ali da on mora da promeni pristup prema njoj.

– Sinoć je Lepi Mića lepo obrazložio. Može Zvezdan da priča šta hoće, Mića je lepo objasnio kako se veza brani i Zvezdan možda nije hteo s početka da joj sugeriše, jer ona je dosta elokventna i ume da se odbrani, ali slažem se sa Mićom kako treba uraditi to, apsolutna zaštita. Između njih je sve okej, ali komentari zadrugara im stvaraju pritisak – počinje Moka, pa ističe da se pristup prema Mariji Kulić mora promeniti: