28/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KEMAL MALOVČIĆ PROPAO? Pevač PRODAJE SVE što ima, otkrio kako zarađuje za život!

KEMAL MALOVČIĆ PROPAO? Pevač PRODAJE SVE što ima, otkrio kako zarađuje za život!

Folker Kemal Malovčić ima iza sebe karijeru dugu više decenija, a osim što je pevao i punio kafane, i sam je držao jednu diskoteku, koju je odlučio da proda.

– Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. Deca ne žele iz inostranstva da dolaze i time se bave. Ako ne uspem da prodam diskoteku, nastaviću da se bavim istim poslom. Kažu da sam propao, međutim, ja se bavim pevačkim poslom preko 50 godina i sve mi je dosadilo. I pored toga što sam u penziji, ljudi stalno zovu da dođem i pevam. Zarađujem od autorskih prava na Jutjubu, malo od autorskog dela što mi daje Sokoj i imam neka primanja u Bosni. Sva sreća pa sam na vreme počeo da uplaćujem penziju u Austriji. Od ’95. imam njihovo državljanstvo i sada uživam njihovu penziju – rekao je nedavno Kemal Malovčić i dodao:

– Ceo svet sam proputovao, borio se, podizao i gradio. Na kraju shvatim da je zdravlje na prvom mestu. U ona srećna vremena je bilo bolje, hit i karijera su išli spontano. Ako nisi imao dobru pesmu, nisi mogao ništa ni da napraviš. Zaborave te i ne postojiš više.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);