13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KARIĆ SE PREDOMISLIO O ULASKU U ELITU 8? Hitno napustio Srbiju samo nekoliko dana pred početak rijalitija!

KARIĆ SE PREDOMISLIO O ULASKU U ELITU 8? Hitno napustio Srbiju samo nekoliko dana pred početak rijalitija!

Budući takmičar rijalitija „Elita 8“, Stefan Karić, izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je nedavno objavio fotografiju sa prelepim pogledom na Dubai. Mnogi su odmah počeli da spekulišu da li će Karić zaista ući u rijaliti, s obzirom na to da se trenutno nalazi u Dubaiju, samo nekoliko dana pre početka nove sezone rijalitija.

Međutim, Stefan je brzo odlučio da stavi tačku na sve spekulacije i otkrije javnosti da se njegovo putovanje u Dubai zapravo poklapa sa njegovim planovima za budućnost. 

Iako su mnogi pomislili da se Stefan predomislio i da neće ući u rijaliti, uprkos već potpisanom ugovoru sa produkcijom, on je verovatno samo otišao na odmor, kako bi se napunio potrebne energije, koja će mu biti potrebna narednih deset meseci koje će provesti u rijalitiju. 

Stefan Karić je oduvek bio poznat po svojoj hrabrosti i spremnosti da se suoči sa različitim izazovima, a boravak u Dubaiju samo je još jedan dokaz da je spreman za nove avanture i iznenađenja. Njegovi obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju njegov ulazak u rijaliti „Elita 8“, gde će imati priliku da pokaže svoje veštine i talente.

Dok se Stefan priprema za ulazak u rijaliti, njegovi fanovi mu pružaju neizmernu podršku i šalju mu reči ohrabrenja putem društvenih mreža. Uzbuđenje za početak nove sezone rijalitija „Elita 8“ je sve veće, a Stefan Karić je definitivno jedan od takmičara čiji ulazak s nestrpljenjem iščekuju milioni gledalaca širom regiona.

BONUS VIDEO: