05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KAKO JE BRED PIT TAKO LEP? Glumac s godinama sve MLAĐI, a ovo je TAJNA njegovog izgleda!

KAKO JE BRED PIT TAKO LEP? Glumac s godinama sve MLAĐI, a ovo je TAJNA njegovog izgleda!

Holivudski zavodnik Bred Pit zagazio je u sedmu deceniju, ali na njegovom licu piše nešto sasvim drugo. Mladolik izgled atraktivnog glumca može lako da prevari, pa malo ko bi mu dao njegovih 60 budući da Pit izgleda bar 20 godina mlađe.

Fizički izgled popularnog glumca često je tema rasprave na mrežama – da li je Bred Pit išao „pod nož“ ili je za sve zaslužna dobra genetika? Nije tajna da holivudske zvezde čine sve kako bi produžile svoju mladost, a malo ko to ume da uradi tako da zadrži svoj prirodni izgled. 

Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Iako Bred Pit nikada nije potvrdio da se podvrgavao estetskim korekcijama mnogi hirurzi su izneli svoje mišljenje. Svojevremeno je društevnim mrežama kružio snimak u kojem je  estetski hirurg i bivši doktor NHS-a dr Džoni Beteridž rekao da postoji trag da je Bred Pit imao operaciju koja košta više od 100.000 funt, uz period oporavka od dva do tri meseca. Bred Pit nikada nije otkrio da li je išao „pod nož“, ali dr Džoni kaže da je radio „fejslifting“. 

Doktor je uporedio fotografije holivudske zvezde sa dodele Oskara 2020. godine i prošlog jula, kada je sedeo na sredini terena na Vimbldonu.

Ovo je bio on pre četiri godine i možete videti normalne znakove starenja, a to su nazolabijalne bore i gubitak volumena srednjeg dela lica, kao i opuštenost kože donjeg dela lica. Međutim, pogledajte promenu par godina kasnije, a pre svega konturu donjeg dela lica što je zaista impresivno – rekao je doktor, koji je ukazao na to da Bredovo uvo otkriva „klasičan izgled ožiljka od zatezanja lica“.

Vesti

Foto: shutterstock

 

PR služba glumca negirala je ove navode, a Pit je svojevremeno otkrio u čemu je tajna njegovog mladolikog izgleda. On je rekao da je dete sa sela i da je prestao da puši.

Odrastao sam s mentalitetom sela, znate, jednom dnevno operete ruke i onda dalje… Moramo da naučimo da volimo sebe i onda nam starenje u fizičkom smislu ne pada teško. Prestao sam da pušim i mislim da to ima mnogo benefita što se tiče opšteg izgleda – rekao je glumac.

Za njegov izgled zaslužni su fizička aktivnost i zdrav način života, pa tako glumac redovno trenira, ali i redovno koristi kreme sa zaštitnim faktorom kako bi zaštitio kožu od sunca i prevremenog starenja. Veliku pažnju posvećuje hidrataciji lica, a još jedna tajna krije se u kvalitetnom snu. 

Glumac je otkrio da promenio i način na koji pije kafu, pa umesto da je konzumira u jurnjavi i na setovima, naučio je da je pije umereno i sporo.

 

 

BONUS VIDEO: