09/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KAKO DANAS IZGLEDA DARA IZ JASENOVCA? Proslavila se ulogom u filmu, a onda se povukla iz javnosti, evo gde se danas nalazi i čime se bavi!

KAKO DANAS IZGLEDA DARA IZ JASENOVCA? Proslavila se ulogom u filmu, a onda se povukla iz javnosti, evo gde se danas nalazi i čime se bavi!

Foto: youtube.com/101Studios

Biljana Čekić, 13-godišnja glumica, oduševila je javnost svojom ulogom male Dare u filmu “Dara iz Jasenovca” i pokupila sve ovacije. Film je publika imala priliku da vidi u februaru 2021. godine. Nakon što je nedeljama bila glavna tema svih medija, Biljana se povukla iz javnosti i vratila svojim obavezama i svakodnevnom životu.

Foto: Promo foto

Biljana Čekić u „Dara iz Jasenovca“

 

Biljana živi u selu Sreflije, kod Kozarske Dubice. Preko noći je postala zvezda regiona. Za svoju ulogu Dare, talentovana mlada glumica dobila je niz nagrada i priznanja, među kojima su i “Povelja Srbski đak”, kao i nagrada Grada mladima.

Iako su se prijavile brojne devojčice, Biljana je odabrana za ovu ulogu. Njen talenat koji je pokazala u prvom ostvarenju u kom je igrala oduševio je mnoge. Manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

 

Velika podrška mladoj glumici na početku karijere bio je Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);