29/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KAČAVENDA DOŽIVELA NOVI NAPAD: Razlog što se opet našla na udaru je krajnje BIZARAN, ovo nijedna žena ne sme da trpi (FOTO)

INFO

Bivša učesnica „Elite“ Milena Kačavenda često je trpela kritike zbog svog izgleda, odnosno zbog godina, pa su je neki čak nazivali i babom, a čine to i posle rijalitija.

Naime, ona je znala da se skine u šorts i tako se šetka po Beloj kući i dvorištu, što bi odmah postala tema raznih komentara, te se raspredalo o tome da li joj priliči ili ne priliči da se tako oblači.

Međutim, Milena je tek po izlasku rešila da svima zapuši usta i pokaže sve atribute.

Foto: printskrin instagram

Milena Kačavenda pokazala atribute

„Kuma internacionale“ skinula se u kupaći kostim i slikala pored bazena, a njena objava je usijala društvene mreže. Ona je ovom prilikom zauzela i izazovnu pozu, pa se fotkala iz ugla iz kog će njene obline najbolje doći do izražaja.

Kačavenda je legla na sam ugao bazena i pozirala, a kada je objavila fotografiju, krenuli su da se nižu komentari na društvenoj mreži. Sliku su počeli da dele dalje i dok su neki nastavili da joj zameraju što se tako provokativno fotografiše u svojim godinama, drugi su se divili kako za svoje godine odlično izgleda.

„Daj bre, ženo, koliko godina imaš ponašaš se kao devojčica?“, „Jao, evo je ova baba, samo da pokaže čim raspolaže“ – neki su od negativnih komentara, ali je mnogo više bilo pozitivnih, kao što su:

„Tako je, kumo, raspali“, „Ženo, ti si avion“, „Pogledajte kako izgleda za svoje godine, bruka!“

Inače, na zamerke da se ponaša kao devojčica, Milena je takođe na dostojanstven način odgovorila jednom objavom.

 

 

Dama je žena sa dušom devojčice, temperamentom lavice, licem anđela i srcem vojnika – napisala je uz, takođe, jednu fotografiju sa bazena.

BONUS VIDEO: