24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA! Stegao sam i udavio malu Danku! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

INFO

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 7. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

  • JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA! Stegao sam je i udavio! PLAŠIO SE DA GA NE ODA PLAČ MALE DANKE!

Monstrum Dejan Dragijević (50) priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zverski ubio malu Danku Ilić (2), koju su prethodno on i Srđan Janković (50) udarili kolima u Banjskom potoku.Čovek-zver je do u detalje opisao zločin i zaprepastio čak i istražitelje koji su se svačega nagledali u karijeri.

  • PREDSEDNIK POTPISAO PODRŠKU LISTI SNS! VUČIĆ: Za Beograd spremni najbolji projekti!

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić dao je juče u Zemunu potpis podrške listi naprednjaka i koalicionih partnera za beogradske izbore i poručio da Beograd mora da bude na pravom putu.

 

  • AFERA TRESE BRISEL! KOZA NOSTRI 600.000.000E IZ FONDOVA EU!

Kriminal kod korišćenja EU fondova poprimio je u pojedinim zemljama Unije epske razmere, piše ugledni portal Politiko. Informacije o najnovijim istragama otkrivaju šokantne razmere zloupotreba, organizovanih prevara i krađa. To je, piše Politiko, postao sistemski problem EU, te se otvara izrazito dramatično političko pitanje: koliki je novac poreskih obveznika spržen u kriminalnim aktivnostima.

 

  • VELIKA ISPOVEST LJUBE ALIČIĆA! Sektaši vladaju estradom!

Pevač Ljuba Aličić kaže da su estradom zavladali sektaši koji su skroz upropastili narodnu muziku, dok usput truju omladinu trendovima koji se u njegovo vreme nisu smatrali normalnim. Folker kaže za mlađe kolege da snimaju pesme ravne nuli, kao i da se ne seća kada je poslednji put čuo neku numeru koja je slušljiva i koja je pravi narodnjak.

 

DANAS SPECIJALNI DODATAK „NAJVEĆI SRPSKI ZLOTVORI“! 

Foto: INFO.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 7. april 2024.