23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JELENA VARALA IVANA I U SPOLJNOM SVETU?! ŠOK-PORUKA NAPRAVILA HAOS! Evo ko je u pitanju! (FOTO)

JELENA VARALA IVANA I U SPOLJNOM SVETU?! ŠOK-PORUKA NAPRAVILA HAOS! Evo ko je u pitanju! (FOTO)

Učesnik rijalitija Elita Ivan Marinković van sebe je otkako je njegova supruga Jelena priznala da ga je prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem, a njene spletke ne prestaju da isplivavaju! Naime, našoj redakciji javio se muškarac koji tvrdi da je Jelena i pre rijalitija varala Ivana, kao i da je nepoznati muškarac zaposlen u kladionici u naselju u kom žive. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Jelena je Ivana varala još napolju. Dopisivala se sa muškarcem koji radi u jednoj kladionici u naselju gde žive.

Foto: Privatna arhiva

Poruka koja je stigla na adresu naše redakcije

 

 

Taj čovek ima neka nasledstva i viđali su se kad god bi Ivan bio van Beograda, ali samo na kafama. Ko zna šta je još bilo tu, ali su se viđali u bašti kafića. Pitajte je to i u emisijama – pisalo je u poruci koju smo dobili. 

Foto: printscreen/RTVPink

Jelena Marinković

 

Podsećamo, ranije, Jelena Marinković je odlučila da porazgovara sa Markom Đedovićem, kome je otkrila sve o aferi sa Urošem Rajačićem. Naime, Uroš i Jelena su priznali da jesu bili intimni u zatvoru, ali da nisu otišli korak dalje, odnosno da do se*sualnog odnosa nije došlo, ali da su jedva iskontrolisali strasti, s obzirom da je privlačnost ogromna:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Ivan Marinković i Uroš Rajačić

 

Znači, ja sam se ovako približila, mazili smo se, niti je ko kome d*kao, kad moram tako da kažem… Čak ni to nisam radila, trudili smo se da se ništa ne vidi, bilo je nežno – govorila je Jelena Marinković Marku Đedoviću.

 Ivan sada besni… jer nemaš sa kim da pričaš i tvoj jedini izbor je on – rekao je Đedović.

BONUS VIDEO: