20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JATAK FATONAHAJRIZIJA IMAO RAZRAĐEN BIZNIS I LAŽNI IDENTITET! Isplivali novi detalji istrage – POZNATO I KO JE MARKO MARKOVIĆ KOG JE TERORISTA POMINJAO!

JATAK FATONAHAJRIZIJA IMAO RAZRAĐEN BIZNIS I LAŽNI IDENTITET! Isplivali novi detalji istrage - POZNATO I KO JE MARKO MARKOVIĆ KOG JE TERORISTA POMINJAO!

Zoran Radovanović (39), uhapšen u četvrtak u Bijeljini pod sumnjom da je saradnik Fatona Hajrizija, koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića, živeo je u Bijeljini pet godina pod lažnim identitetom. Tokom tog perioda, postao je vlasnik hotela i ugostiteljskog objekta.

Istražuje se kako je moguće da je Zoran, osuđen 2019. godine u Beogradu na osam godina zatvora zbog šverca tone marihuane iz Srbije u Tursku, uspeo da postane uspešni hotelijer u Bijeljini. Prilikom hapšenja, kod njega su pronađena dokumenta na ime Marko Marković, što je ime pod kojim se predstavljao. Utvrđeno je da je, pored hotela, imao još jedan ugostiteljski objekat u Bijeljini.

Nakon njegovog hapšenja, u Mladenovcu je uhapšena i njegova supruga Ivana, koja je tokom njegovog bekstva postala influenserka i tvrdila da njen suprug radi u inostranstvu.

Radovanović, kojem se pripisuje pomaganje u teškom ubistvu, biće izručen Srbiji. On i njegova supruga uhapšeni su kao deo mreže koja je organizovala transport Fatona Hajrizija iz Preševa do Loznice.

Faton Hajrizi je u noći između srede i četvrtka ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića u Lipničkom Šoru kod Loznice. Nakon zločina, Hajrizi je pobegao, ali je juče lociran i likvidiran u Trbušnici na planini Gučevo nakon što je zapucao na policiju.

(Informer)

BONUS VIDEO