03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JANJUŠ VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA ANELI: Nakon vesti da će ABORTIRATI njegovo dete, uvedena PROMENA koja menja TOK rijalitija (FOTO)

JANJUŠ VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA ANELI: Nakon vesti da će ABORTIRATI njegovo dete, uvedena PROMENA koja menja TOK rijalitija (FOTO)

Nakon što je aktuelna učesnica rijalitija „Elita“, Aneli Ahmić, donela odluku da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša, bivši košarkaš je presekao svaki kontakt sa njom i odlučio da je već prvog dana okrene novi list, te je nakon turbulentnog haosa zameni.

Naime, nakon što je bacio poklone koje su on i Anela dobili od svojih fanova, Janjuš je odlučio da se pozabavi svojim emotivnim stanjem i mentalnim zdravljem. U tom cilju, pozvao je Danku Grujić da mu pruži podršku i pomogne mu da sredi svoje stvari. Ovo je bio korak ka rehabilitaciji koju Janjuš želi da ostvari kako bi prevazišao tešku situaciju kroz koju prolazi.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić nedavno je saopštila da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ova vest izazvala je šok u „Eliti“, a prva reakcija bivšeg košarkaša bila je sumnjičava. Međutim, nakon što je Aneli ponovila test i potvrdila trudnoću, Janjuš je bio zatečen. Ipak, nakon prvobitnog šoka, on je prihvatio situaciju i izrazio podršku Aneli.

Međutim, tokom sinoćnjeg izdanja emisije „Pretres nedelje“, Ahmićeva je saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona, ni Janjušević nisu planirali dete.

– Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli za crnim stolom, što je vidno uznemirilo Janjuša.

BONUS VIDEO: