23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JANJUŠ SE UNEZVERIO! JEDVA PRIČAO O ANELI I ABORTUSU! MUK U ELITI KADA JE USTAO DA GOVORI! (FOTO)

JANJUŠ SE UNEZVERIO! JEDVA PRIČAO O ANELI I ABORTUSU! MUK U ELITI KADA JE USTAO DA GOVORI! (FOTO)

Aneli Ahmić razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem u emisiji „Pitanja novinara“. Ona je otvoreno progovorila o odluci da abortira dete sa Markom Janjuševićem Janjušem, koja se jutros realizovala, a onda je pred svima priznala da je smišljala ime za bebu.

Nakon što je ona završila svoje izlaganje, na red je došao i Janjuš, koji je s knedlom u grlu pričao o nemilom događaju, sav kao prebijen.

– Janjuše kako se osećaš danas nakon što se ona vratila sa intervencije? – upitao je Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli tokom Janjuševog izlaganja van sebe

 

– Loše sam jako, iskreno – rekao je Janjuš.

Da li si danas tek kad si je video onakvu osetio šta je ona sve prošla zbog vas i zbog tebe? – upitao je Darko.

Jesam iskreno, danas sam je video u nekom najgorem stanju. Baš je bila loše i ja sam. Ja nisam želeo da se to desi – rekao je Janjuš.

Zbog čega si plakao onako danas? – upitao je Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli tokom Janjuševog izlaganja van sebe

 

Sve me je stiglo. Shvatio sam da sam negde kriv, osećao sam da ovo što je danas ona uradila neće uraditi. Danas kada je ovo uradila shvatio sam. Shvatio sam da ona to ne želi, ali da prebaci da ja ne želim. Ja nisam mogao niti sam bio u mogućnosti da spustim loptu jer mi ona nije dozvoljavala – rekao je Janjuš.

– Jel stvarno nisi mogao da nađeš način? – upitao je Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Bilo je dosta svađa nakon saznanja. Svaki dan su bile neke rasprave i nije ni bilo prostora toliko za razgovor. I kada je bilo prostora dolazilo je do toga da ne spustimo loptu. Ja verujem da joj nije lako, nije ni meni – rekao je Janjuš.

Mnogi smatraju da je tebi pao sada kamen sa srca i da nemaš više nikakvu obavezu – rekao je Darko.

Obaveza je najmanja stvar i najmanji problem nakon ovog što će me boleti dugo. Nije mi verovala i nekad pomislim da me nije razumela da sam bio iskren, kao što nisam ni ja nju. Naš taj odnos koji je krenuo od početka nije bio dobar. Posle sam imao i ja probleme i ona. Mislim da je ona od starta imala neke svoje probleme koji nisu mogli da se reše, a posle sam ja imao svoje. Taj odnos krenuo je iz zezancije. Nisam ni ja, ali ni ona imali nameru da budemo sa nekim rijalitiju – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: