01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JANJUŠ KRIJE DRUGU ĆERKU?! Pukla bruka, porodica sve SAZNALA: Napravio vanbračno DETE, pa POBEGAO u Elitu! ŠOK!

INFO

Dok se polako rijaliti „Elita“ bliži kraju, napolju se situacija zahuhtava. Sada se prvi put oglasio izvor koji je izneo kompromitujuće informacije, a za koje javnost nije znala. Kako nepoznati izvor tvrdi putem profila na društvenoj mreži Instagram koji je posvećen popularnom TV formatu, Marko Janjušević Janjuš navodno ima i vanbračnu ćerku koju za sada vešto krije.

Dobio sam informaciju da Janjuš ima još jednu ćerku, sa nekom Dijanom. Neću navesti prezime. Zove se Una i stara je par meseci? Da li tašta može da mi potvrdi, ipak ona prati bivšeg zeta i zna sve o njemu najbolje – stoji u statusu koji se proširio po internetu brzinom svetlosti.

Foto: printscreen/instagram

Janjuš ima još jednu ćerku?

S obzirom na to da je napisano da njegova druga nalednica ima par meseci, sasvim je izvodljivo da je dete napravio nakon završetka „Zadruge“, iako za sada ni on ni porodica nisu to zvanično potvrdili. Komentari na društvenim mrežama su se nizali, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji. „Ne bi me čudilo, tip je ogavan… Fuj“, „Ja verujem“, „Ne bi me čudilo“, samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Podsećanja radi, bivši košarkaš u spoljnom svetu ima bivšu suprugu Enu, profesorku engleskog jezika i ćerku Krunu, a u rijalitiju je napravio dete Aneli Ahmić, koja je nedavno rešila da prekine trudnoću, a dovođen je u vezu i sa drugim poznatim i manje poznatim lepoticama.

BONUS VIDEO: