18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JANJUŠ DOLETEO ZA BEOGRAD! Nakon što je bivša takmičarka progovorila O TRUDNOĆI, košarkaš HITNO REAGOVAO!

JANJUŠ DOLETEO ZA BEOGRAD! Nakon što je bivša takmičarka progovorila O TRUDNOĆI, košarkaš HITNO REAGOVAO!

Marko Janjušević Janjuš ponovo se našao u centru skandala nakon sinoćne emisije „Narod pita“, u kojoj su gostovale bivše učesnice „Elite“ Jovana Cvijanović i Žana Omnija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

„Narod pita“

– Odustala sam jer sam videla da se ne može protiv vetrenjače. Videla sam da mu se dopala više Aneli, tu nije bilo mesta za mene. Bila sam povređena, ali to je njegov izbor. Smatram da je pogrešio, ona se potpuno pogrešno postavila prema njemu. Nikad ga nije slušala, obožavala je rijaliti i da se raspravlja s drugima. Nju nije niko razapinjao, to su bili benigni napadi. Dobar je manipulator, zna da uvredi i povredi, a ona kaže: „Oni mene napadaju.“ Da se meni desila trudnoća, da je Janjuš neko koga volim, ne bi postojao način da ne rodim tu bebu. On bi stao iza tog deteta i nje kakav god ima je odnos bio. Ona je folirant, znala je da neće roditi tu bebu – rekla je Jovana.

– Verujem da je tu bilo ljubavi, ali nisu bili spremni za to. Janjuš nije pokazao da je muškarac, a i te kako je znao šta radi. Aneli je imala vrlo tešku situaciju i s bivšim suprugom, negde i mogu da razumem njenu odluku – rekla je Žana u pomenutoj emisiji.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjušev stori

Nakon toga se oglasio i Marko Janjušević putem društvene mreže Instagram. Kako se može videti na snimku, bivši košarkaš je dojurio za Beograd preko Pančevačkog mosta, uz baladu Dženana Lončarevića „Ako pitaš“.

Tekst Dženanove pesme:

 Ako ikad sretnemo se,

ni zastati nećemo.

Imacemo samo želju

da se više ne srećemo.

Jednom kada sretnemo se,

skrenućemo poglede.

Žurićemo ko dva stranca

da se suze ne vide.

Ako pitaš kako mi je,

reći ću ti laži dve,

da sam te zaboravio

i da ne volim te.

Ako pitaš kako mi je,

prećutaću istinu.

Uskoro će tri godine

kako nisi tu.

Ako ikad sretnemo se,

sudbinu dok pratimo,

ne bih voleo da čujem

da oboje patimo.

BONUS VIDEO: