29/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„JA VIŠE NE ZNAM ŠTA MI JE SA ĆERKOM, NE MOGU DA GA GLEDAM“ Taki Marinković se prvi put oglašava nakon pomirenja Maje i Cara, otkriva sve o prijavi u policiji!

"JA VIŠE NE ZNAM ŠTA MI JE SA ĆERKOM, NE MOGU DA GA GLEDAM" Taki Marinković se prvi put oglašava nakon pomirenja Maje i Cara, otkriva sve o prijavi u policiji!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Starleta Maja Marinković u ranim jutarnjim satima bila je intimna sa Filipom Carem u sobi za rehabilitaciju, nakon što je on imao burnu svađu sa Aleksandrom Nikolić. Maja i Car su vrelom akcijom ozvaničili pomirenje, a potom je on njoj dao uslove pod kojima mogu biti zajedno. 

 

Nakon njihovog pomirenja, INFO je kontaktirala Majinog oca, Takija Marinkovića, koji nam je prokomentarisao ćerkino pomirenje sa Carem. Poznato je da se Car i Taki ne podnose, tako da starletin otac nije krio da je razočaran u te kadrove i informacije koje smo mu rekli. 

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković

 

Ja nju ne poznajem! To nije ista osoba! Vidiš da ga voli, koliko ja njega mrzim, toliko ga ona voli! Do pre dva dana je bila normalna, sada ne znam ko je ona. Do juče je bio njen fan, a sada je sa njim u vezi, ja više ne znam ni šta je ovo – rekao je za Republiku – pa dodao:

I ja sam podneo prijavu! I ja sam ga tužio, u moje ime. Bio u policiji! Ja patim ovde, nemoćan sam! 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);