Foto: ATA Images, ST/Nikola Mutić, ST/Dragan Kadić

Nova sezona rijalitija na TV Pink nosi naziv „Elita“, u skladu s uslovima na visokom nivou, koje je produkcija obezbedila svim učesnicima, a da li su oni dorasli da se nazovu elitnim, pokazaće vreme provedeno u novoizgrađenom luksuznom kompleksu u Šimanovcima. Iako su po mnogo čemu specifični, samim tim, i zanimljivi gledaocima, mnogi od ovogodišnjih takmičara ne mogu se pohvaliti formalnim obrazovanjem.

Neki su savladali razne ulične škole ili su prolazeći kroz brojne životne situacije postali dobro namazani, ali nekad i sami priznaju da žale što nisu uspeli da završe fakultete koji bi im omogućili da se bolje snađu u životu. Učesnica „Elite“ Aneli Ahmić, oko koje se odmah na početku nove sezone popularnog rijalitija podigla ogromna prašina jer je tvrdila da ju je suprug Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević, nastavila je da skreće pažnju i u Beloj kući, a posebno je šokirala kada je priznala da nema nikakvo obrazovanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić priznala Janjušu da nema školsko obrazovanje

Naime, ona je u razgovoru s Markom Janjuševićem Janjušem otkrila da joj je u životu veoma bitan novac, zbog čega ju je on prozvao sponzorušom, a kada ju je pitao u koju školu je išla, ona mu je kao iz topa odgovorila:

Nikoju! Ja imam nikoju školu!

Janjuš ju je ložio da joj i ne treba škola, verovatno govoreći iz ličnog iskustva jer je i on svojevremeno batalio srednju zbog košarke iako se u međuvremenu trudio da bude načitan i informisan.