03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IZBAČENI UČESNIK ELITE OBJAVIO SNIMAK KOJI ĆE VAS RASPLAKATI: Stigao kući, evo šta je PRVO uradio i rekao – da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

INFO

Samir Ramović, bivši učesnik rijalitija „Elita“, nedavno je bio na meti kritika zbog intervjua njegove supruge Ivane, u kom su otkrivene brojne detalje o njihovim blizancima koji se suočavaju sa zdravstvenim problemima od rođenja. Međutim, kako se može videti po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, Ramović je jutros stigao u rodnu Crnu Goru, gde ga je sačekao otac.

Naime, po dolasku u porodičnu kuću, Samir je upitao svog oca da li je, kako njega tako i celu familiju, obrukao, na šta je dobio hit odgovor.

Jesam li vas obrukao? – upitao je bivši učesnik.

Foto: instagram.com/sakiramos

Samir Ramović stigao kući u Crnu Goru

Nisi, poslaćemo te ponovo – našalio se njegov otac.

Nakon toga, Ramović je objavio snimak sa svojom suprugom i decom, na kojoj su svi bili nasmejani, a ako je suditi po njihovom okupljanju, njihov odnos ostao je nepromenjen. 

INFO

Foto: instagram.com/sakiramos

Samir Ramović sa ženom i decom

Podsećanja radi, Samir Ramovć je nedavno otvorio dušu pred kamerama i podelio intimne trenutke iz privatnog života, ističući da je veoma teško nositi se sa situacijom kada se sa suprugom i decom vratio od lekara, te shvatio ozbiljnost zdravstvenih problema blizanaca.

Teško je to. Sećam se večeri kad smo se vratili od lekara, plakali smo Ivana i ja satima. Nikad se neću pomiri sa tim. Borba traje do kraja života, trudimo se na sve način da ih osposobimo jer nas neće biti nekada. Roditelji koji imaju dete sa posebnim potrebama zna kako je, mi imamo blizance Kalinu i Kana. Predaja nije opcija. Sve što radim je za njih, čak i karijera i ova Elita je bila zbog njih – rekao je Samir, preneo je Blic.

BONUS VIDEO: