23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IVAN MARINKOVIĆ SKOČIO NA JELENU! Nastao iznenadni KARAMBOL u Eliti, isplivao sav PRLJAV VEŠ (FOTO)

INFO

Iznenadna afera aktuelne učenice rijalitija „Elita“ Jelene Marinković, još uvek  zakonite supruge Ivana Marinkovića, sa mlađim cimerom Urošem Rajačićem žestoko uzdrmala milionski auditorijum kraj malih ekrana. Strasti se nisu smirili ni tokom danađnjeg dana, kada je Marinković napao Jelenu u pušionicu i ušao s njom u žestoki verbalni okršaj.

Međutim, Ivanu je u jednom momentu „prekipelo“, te se obrušio na Jelenu i uputio joj novu turu uvreda i stavio je stub srama zbog javne prevare u rijalitiju o kojoj bruji ceo region.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena se svađaju Elita 7

Ti si posle šest godina našla da govoriš da tvoja mama nije bila za naš ondos. Alo, posle šest godina! Ti sad kao meni na taj način vraćaš jer ja navodno nisam pokazivao zainteresovanost za tebe. Klupko je sad odmotano, sad treba da se nadmećemo, je l’ to hoćeš? Pokazala si sad sve – rekao je Ivan.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena se svađaju Elita 7

Nemoj samo ti meni da govoriš šta ću ja da radim – kazala je Jelena.

Planirala si da ideš kod Milene da spavaš napolju, a da se zapravo viđaš sa Rajačićem. Ne mogu da verujem da si pokušala da mi uradiš ono što i bivša žena. Blam me je tvojih blamova – kazao je Marinković.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena se svađaju Elita 7

Podsećanja radi, večeras je na programu televizije Pink zakazano finalno suočavanje Jelene i Uroša, i to sa voditeljem Milanom Miloševićem, koji će vanredno kročiti u Belu kuću i odvesti ljubavnike u „Šiša“ bar, gde će razgovarati oči u oči pred kamerama. 

BONUS VIDEO: