01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO NOVI OBRAČUN S KULIĆIMA: Posvetiću se tome čim izađem iz „Elite“, situacija je gora nego prošle godine!

INFO

Tokom razgovora o kajanju učesnika „Elite“ i tome o koga su se najviše ogrešili Lazar Čolić Zola istakao je da se čovek najviše može ogrešiti o svog roditelja, pa je pomenuo majku Bosu za koju je, inače, mnogo vezan.

Zola o koga si se ti ogrešio – upitao je voditelj. 

Najviše o mama Bosu, mislim da nisam proveo vremena sa njom onoliko koliko je trebalo. Nisam joj priuštio dovoljno stvari koliko je trebalo. Naneo sam joj dosta bola, gledala me u nekim situacijama, a nije trebalo. Mislim da se najviše osoba može ogrešiti o roditelja – rekao je Zola.

Da li se kaješ – upitao je Darko.

Džabe bilo kakva priča, samo dela – naglasio je Zola.

Foto: Printskrin

Lazar Čolić Zola tvrdi da se najlakše ogrešiti o roditelja

Nakon njega Ivan Marinković je kao roditelj istakao da se on ogrešio o svoje dete, koje ima sa Zolinom bivšom Miljanom Kulić. 

– Ogrešio sam se o mnogo ljudi, ali najveća greška u mom životu je što nisam viđao Željka četiri godine i to će me pratiti ceo život i njega i mene. Dozvolio sam sebi da mi na prvom mestu budu neke nebitne stvari, kada izađem iz „Elite“ posvetiću se tome, ali situacija će biti još gora nego prošle godine – rekao je Ivan.

INFO

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković i Željko Kulić zbližili su se u „Zadruzi 6“

O koga si se ogrešio u „Eliti“ – upitao ga je voditelj.

Ja ću reći Matora. Mislim da sam se najviše ogrešio o nju, potpuno sam na njenoj strani kada je ova tema u pitanju, ali mislim da je učinjena jedna velika nepravda kada je rijaliti u pitanju – zaključio je Ivan.

BONUS VIDEO: