26/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IVAN MARINKOVIĆ IMA PLAN B: Svi se pitaju – da li će u ovoj GARNITURI da se pojavi u „Eliti 8“ – već su stupili u kontkat!

INFO

Učesnik „Elite“ Ivan Marinković, kome je supruga Jelena nedelju dana pred kraj rijalitija javno nabila rogove kada je priznala aferu sa Urošem Rajačićem, po izlasku iz Bele kuće nije imao lepe reči ni za njene najbliže.

Pošto je Jelenina drugarica otkrila da su je majka i sestra podržale u preljubi, zbog toga što su se njeni roditelji oduvek protivili njenoj vezi, a kasnije i braku, sa Ivanom Marinkovićem, on im je uzvratio na sličan način. 

Iver ne pada daleko od klade – prokomentarisao je Marinković, pa se osvrnuo na njihovog zajedničkog ljubimca Beku:

Duša moja, pati za mnom, znam. Neće mi je dati. Sve će uraditi da ne budem srećan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković ostao bez žene i bez kučeta

Međutim, Ivan ima još razloga za sreću, pa je otkrio da je ponovo u kontaktu sa sinom Željkom Kulićem. 

Već sam stupio u kontakt s njim – priznao je Marinković.

Podsetimo, otac i sin su tek u „Zadruzi 6“ ostvarili pravi odnos i maltene se pobliže upoznali. Nacija je obožavala scene kada dečak provodi vreme sa tatom, za kog u tom trenutku nije ni znao ko je. Ipak, kasnije je došlo do pogoršanja odnosa zbog nesuglasica sa njegovom majkom Miljanom Kulić i bakom Marijom, pa je pravo čudo što su sada, kada prolazi kroz životnu dramu, imale sluha za njega i omogućile mu kontakt sa detetom.

INFO

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković pobliže su se upoznali tek u „Zadruzi 6“

Nije isključeno ni da u „Elitu 8“ na jesen Marinković uđe kao deo njihove porodice, ako se u međuvremenu, kao što najavljuje, razvede od neverne Jelene. 

BONUS VIDEO: