23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IVAN I JELENA SE SVE DOGOVORILI PRED ULAZAK U ELITU?! Marinkovićev KUM raskrinkao PLAN u rijalitiju, isplivala strogo čuvana TAJNA iz braka!

INFO

Iznenadna afera aktuelne učenice rijalitija „Elita“ Jelene Marinković, još uvek  zakonite supruge Ivana Marinkovića, sa mlađim cimerom Urošem Rajačićem žestoko uzdrmala milionski auditorijum kraj malih ekrana. Strasti na imanju u Šimanovcima se ne smiruju, a slična situacija je i u spoljnom svetu, te se na ovu temu sada oglasio razočarani Ivanov kum Gera.

Naime, on je istakao da je šokiran dešavanjima u Beloj kući i Jeleninim delima pred kamerama, te priznao da je svim srcem uz Marinkovića. Kako je otkrio, svađe u braku Jelene i Ivana bile su sitne, posebno nakon što je proslavljeni rijaliti učesnik prestao da pije. On je istakao da je Ivan bio spreman da učini sve kako bi održao harmoniju u braku, ali da je previše verovao svojoj supruzi.

Katastrofa, ja sam maksimalno uz Ivana. Nikada nisam mogao da očekujem da će se ovo desiti! Šta da kažem, njihove svađe su bile sitne, kao i kod svakog drugog para. Pogotovo kada je Ivan prestao da pije, oni se nisu svađali uopšte. Ja sam provodio vreme sa njima i uvek je sve bilo super kad sam tu. On je bio spreman da iseče ruku da tako nešto ne postoji, previše joj je verovao – rekao je Gera, prenosi Pinkov portal, te ističe da ne krivi Ivana, i to zbog dogovora koji je sklopio sa Jelenom pre ulaska u rijaliti:

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Jelena prevarila Ivana sa Urošem u Eliti 7

Ne krivim ga jer su se oni dogovorili pre ulaska da neće imati se*sualne odnose, ona je mogla intimne dodire da ima i sa Ivanom, zašto baš sa Urošem i zašto baš u rijalitiju?!

Ipak, Marinkovićev kum ističe da postoji šansa da se on pomiri sa svojom još uvek zakonitom ženom i pređe joj preko javne preljube.

Pa, šanse su 50-50. Nisu mi oni osobe koje mogu da prevaziđu ovakve stvari, ali ja opet ne znam da joj je on ikada prelazio preko ovih stvari. Ona i dalje nije svesna šta je uradila, ali ja to ne mogu da istolerišem – zaključuje on.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Postoji šansa da se Ivan Marinković pomiri sa Jelenom

BONUS VIDEO: