20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ISPLIVALE NAJMRAČNIJE TAJNE! Ovoga se Lakić najviše plašio, nakon SKANDALOZNIH PREPISKI IZ TELEFONA sve će biti jasno!

ISPLIVALE NAJMRAČNIJE TAJNE! Ovoga se Lakić najviše plašio, nakon SKANDALOZNIH PREPISKI IZ TELEFONA sve će biti jasno!

Slobodan Josipović, bivši učesnik „Elite 7“, bio je gost u emisiji „Narod pita“ zajedno sa svojim nekadašnjim prijateljima, Lejdi Di i Nikolom Lakićem.

Tokom emisije je nastao haos, a sada je Sloba ispričao za domaće medije sve što mu leži na duši.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lakić i Lejdi

– Lakić ulazi u privatan život, ulazi u porodice. Uopšte nemam više respekt prema njemu, jako je nekulturan. Sve ono što su pričali o njemu u rijalitiju, ispostavilo se da su bili u pravu. Pominjao je kako sam ogovarao Lejdi sa njegovom suprugom. Govorio sam joj da nema ništa između Lejdi i njega, ipak on ima dete. Voleo bih da se obelodane te prepiske. On ne veruje ni samom sebi. Jako me je povredilo što me je blokirao, nakon što su izašle one slike sa Urošem u wc-u. To možda oni rade po wc-ima, ja ne. Da imam nešto sa Urošem, ja bih to obelodanio. Lejdi su popustile kočnice sinoć, jer joj je udario na majčinstvo. Osećala se izdano, pomenuo joj je dete. On je prvi započeo – rekao je bivši rijaliti učesnik za Pink.rs.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slobodan Josipović

Podsećamo, u emisiji „Narod pita“ sinoć je došlo do žestokog sukoba između bivših učesnika rijalitija „Elita“, Nikole Lakića, Lejdi Di i Slobodana Josipovića. Nakon što su gosti sveli račune, na pauzi za reklame izbila je žučna rasprava koja je potpuno uzdrmala studio.

Prvo je došlo do verbalnog okršaja između Nikole Lakića i Lejdi Di, čiji su glasovi odzvanjali prostorijom. Njihova svađa je bila toliko upečatljiva da je privukla pažnju svih prisutnih, a atmosfera je postajala sve napetija kako su se reči i optužbe razmenjivale.

BONUS VIDEO: