05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ISPLIVALA ISTINA O „AFERI CIGARETE“ -„Ti si jedan psihopata!“: Bojana zapenila, skočio i Ivan Marinković, pa uletelo obezbeđe! Totalni KARAMBOL U „ELITI“!

INFO

Uoči emisije „Izbacivanje“ u „Eliti“ je bila napeta atmosfera koja je eskalirala u žestok sukob Luke Majčice i Bojane Pavlović.

Naime, njih dvoje su se posvađali dok su spremali večeru i iz sveg glasa počeli da urlaju jedno na drugo, a razlog je bila Anđela Šparavalo. 

Obezbeđenje je momentalno uletelo u Belu kuću, kako ne bi došlo do većeg incidenta, a Bojana je optužila Luku da je stavio cigarete na njen krevet, zbog povezivanja sa Anđelom Šparavalo. Pošto je pobesnela, Ivan Marinković se umešao da smiri strasti.

Je l’ te nije blam – pitao je Ivan Marinković Luku.

Nije – odbrusio je Majčica.

Foto: printskrin

Luka Majčica opet zakuvao sa Bojanom Pavlović

Ti si jedna psihopatala. J*bem vas usta bolesna, mrš na lečenje. Cigarete su bile na mom krevetu, da li si ih ti Ivane stavio?! Nemoj da se mešaš, dečko je psihopata – urlala je Bojana.

Podsećamo, „afera cigarete“ traje već danima, a pojedini cimeri smatraju da Majčica muva Anđelu zbog svog opstanka u rijalitiju. Kako su između nje i Bojane svakako sve vreme uzavrele strasti, nastala je drama, koja se očito ni danima nakon ovog incidenta ne stišava.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo se zaklela u brata da nije uzela Lukine cigarete

– Ja sam imao par cigareta. Dao sam jednu Aneli, jednu uzeo sebi, i ja sam stavio na krevet cigaretu, a ona je to uzela – rekao je Luka kad se povela polemika.

– Ona je to uzela – upitala je Bojana.

– Jeste, Bojana, ja video – govorio je voditelj Milan Milošević.

– Ja sam njoj dala pola kutije – dodala je Bojana.

– Ja nisam uzela njegove cigarete – vikala je Anđela.

 Anitina majka je rekla da je ona loša osoba – rekao je Milan.

– Brata mi, kunem se u njega, nisam uzela – zaključila je tada priču Anđela.

BONUS VIDEO: