25/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

IMLEK OBRADOVAO ĐAKE PRVAKE! Kompanija Imlek tradicionalno obeležila početak školske godine donacijom školskog pribora i mlečnih proizvoda domovima za nezbrinutu decu!

IMLEK OBRADOVAO ĐAKE PRVAKE! Kompanija Imlek tradicionalno obeležila početak školske godine donacijom školskog pribora i mlečnih proizvoda domovima za nezbrinutu decu!

Povodom početka školske godine, kompanija Imlek, tradicionalno je donirala mlečne proizvode i školski pribor ustanovama za nezbrinutu decu širom Srbije.

Foto: Uroš Pajić

Imlek, donacija, deca bez roditeljskog staranja

 

U skladu sa vrednostima koje neguje, Imlek redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centru za integraciju mladih Svratište, Prihvatilištu za decu Beograda, kao i SOS Dečijem selu u Sremskoj Kamenici i SOS Dečijem selu u Kraljevu, Kolevki u Subotici, Domu Pčelica u Nišu, Domu za decu Jefimija u Kruševcu i mnogim drugim.

Foto: Uroš Pajić

Imlek, donacija, deca bez roditeljskog staranja

 

Prve dane đačkog doba, prvaci su proveli u druženju sa predstavnicima kompanije, koji su im poželeli srećan polazak u školu, mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života. Pored Moja Kravica svezaka i bojica, mališani su uživali u omiljenom mlečnom napitku Moja Kravica čokoladnom mleku. Kompanija pored obeležavanja početka školske godine, tradicionalno donira svoje proizvode i povodom Svetskog dana mleka, uskršnjih i božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta.

Kompanija Imlek dosledna je svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite društveno odgovorne aktivnosti koje će najmlađima obezbediti srećnije i zdravije odrastanje. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje kontinuirano sprovodimo i raduje nas što možemo doprineti srećnijem odrastanju dece, posebno u vreme početka školske godine. Imlek će i dalje ostati pouzdan partner zajednici i nastavićemo da se trudimo da svako dete ima priliku da raste i razvija se uz mlečne proizvode – izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);