23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„IMALA SAM KATASTROFA PROBLEM!“ Đina Džinović priznala da OBMANJUJE JAVNOST – Najviše me BLAM OD TATE!

Vesti

O naslednicima Harisa Džinovića, ćerki Đini i sinu Kanu, u ovom periodu se i te kako priča, a oboje vešto izbegavaju javno pojavljivanje.

 

 

Đina Džinović je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama jako aktivna, a poslednja objava u kojoj je pokazala izuzetnu liniju, zapalila je društvene mreže. Jednom prilikom Đina je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate, a poslednja objava u kojoj je pokazala izuzetnu liniju, zapalila je društvene mreže.

– Na TikTok-u radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe – istakla je prvo.

 

 

– Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno… – dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji „Praktična žena“.

Foto: Youtube.com printscreen

Đina Džinović

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

– Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago – objasnila je Harisova ćerka tada.

– Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak – govorila je Đina Džinović na kraju.

BONUS VIDEO: