19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IMAJU GOSTI ZA ČIME DA ŽALE: Domaćin je slavio, ali je meč mogao da ode i na drugu stranu!

INFO

U okviru četvrtog kola Međuopštinske jablaničke lige ekipa Jedinstva iz Šišave ugostila je sastav Mladosti iz Donjeg Bunibroda. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četiri osvojena boda, dok su gosti imali tri više.

Jako zanmljiv meč viđen je u Šišavi, oko 80 navijača je ispratilo duel dva kvalitetna sastava koji će verovatno biti u samom vrhu tabele na kraju sezone.

Prvo poluvreme borba na terenu, uglavnom se igralo između dva kaznena prostora, sa polušansama na obe strane. Sudija Andrejević je podelio četiri žuta kartona tokom prvih 45 minuta u odnosu „1:3“.

Pred sam odlazaka na odmor, na isteku drugog minuta nadoknade dosuđen je penal u korist domaćina, bilo je polemike da li je izvan ili unutar 16 metara, ali je sudija pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Aleksandar Milenković i uspeo je da dovede Jedinstvo do vođstva, 1:0. 

INFO

Foto: FK Mladost 1976 Donji Bunibrod

Gostujući tim

Konsolidovali su svoje redove gosti tokom pauze, uveden je i jedan svež igrač sa klupe i to je brzo dalo rezultat. Igrao se 51. minut kada je Nikola Ivanović pogodio za 1:1.

Nastavlja se sa identičnom igrom, napadi na obe strane, ali ovoga puta uspešniji su bili domaći. U 64. minutu mladi Stefan Ranđelović pogodio je za 2:1, Jedinstvo opet vodi. 

Goste je u samom finišu zadesio peh, koji „boli“ verovatno više od poraza, mladi fudbaler, „bonus“, Jovica Mitrović je povredio koleno, i verovatno će odsustvovati duži period sa terena.

Jedinstvo (Šišava) – Mladost Donji Bunibrod 2:1 (1:0)

Jedinstvo: J. Stamenković, Milj. Todorović (od 90′ M. Stamenković), Veljković, Đokić, Mil. Todorović (od 59′ Stamenković), Milenković, Ranđelović, Đokić, A. Stamenković (od 55′ Veličković), A. Stamenković, Stojanović

Mladost Donji Bunibrod: Đikić, Mitrović (od 80′ Mladenović), Stojiljković, Stanković, Stamenković, Mitić, S. Manevski (od 78′ Stojanović), Mitić, S. Manevski (od 78′ Stojanović), Jović, Ivanović, Tasić (od 46′ Jović), Gavrilović (od 79′ Anđelković)

U sledećem kolu Mladost dočekuje ekipu OFK Brze, dok sastav Jedinstva gostuje Slobodi iz Donjeg Brijanja.

BONUS VIDEO: