Foto: Illusion team

lllusions po prvi put u Beogradu predstavlja audio-vizuelni festivalski spektakl, koji će rasplamsati sva vaša čula, bogatim muzičkim programom i senzacionalnom produkcijom 26. i 27. maja u Luci Beograd.

lllusions je do sada ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka predstavio nesvakidašnje žurke, nove generacije, a ovoga puta potrudiće se da na dvodnevnom open air festivalu ode korak dalje i celokupnom scenografijom i vizuelnim efektima klaberima pruži novo nezaboravno iskustvo. Line up ovog svetskog događaja, sačinjen je sa trenutno nekim od najtraženijih internacionalnih izvođača, koje publika retko ima priliku da čuje na jednom mestu.

Prvo veče festivala nastupiće maestralni grčki DJ i producent Argy (Afterlife), nakon njega talentovana techno ikona iz Brazila DJ Anna, a svoj novi live act predstaviće Rodriguez JR, kao i domaća podrška DJ duo Inner Sense.

Foto: Illusion team

Illusion festival

Drugi dan festivala nastupiće zvezda Afterlife-a Kevin De Vries, zatim legendarni nemački Dj Âme, uz sjajnu domaću podršku koju čine Bokee, DJ duo Mimi x FY, Nexie I Vahicabi.

Dj ANNA je jedna od najinteresantnijih techno ikona i vešt selektor, njeni nastupi su energični, zanimljivi i zadivljujući. Dostigla je nove visine sa produkcijama kao što su „Hidden Beauties“ i njenim mocćnim remiksom pesme Jon Hopkins ‘Singulariti’, pokupivši priznanje sa svih strana muzičke industrije. Za njenu muziku možemo reći da je atmosferična, njenim improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima.