18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

IJU, MAJA SE MAZNO UVIJA UZ DESINGERICU! Nakon raskida sa Krofakom ZADALA POSLEDNJI UDARAC, poslala I TAJNU PORUKU?!

IJU, MAJA SE MAZNO UVIJA UZ DESINGERICU! Nakon raskida sa Krofakom ZADALA POSLEDNJI UDARAC, poslala I TAJNU PORUKU?!

Raskid Stanislava Krofaka i Maje Marinković već neko vreme podiže veliku prašinu u javnosti, a Maja je izazvala buru komentara nakon gostovanja u emisiji „Narod pita“, kada je pokazala svoje modrice.

 

Gledateljka koja se uključila u program je otkrila da se Maja u Zagrebu našla sa svojom podrškom i tom prilikom otkrila da se Stanislav dopisuje sa drugim devojkama. U pomenutoj emisiji Maja nije želela previše da govori o datoj temi, te su svi posumnjali da joj je modrice naneo Stanislav, a informacije koje su procurile na društvenim mrežama šalju neku sasvim drugu sliku i navode da je Maja tukla te devojke, a čak i da je intervenisala policija.

Stanislav Krofak je nastavio sa svojim uobičajnim aktivnostima i nije se previše oglašavao o o gorepomenutim navodima, a starleta se vratila u Beograd, odakle svoje fanove obaveštava o svakom svom koraku. Mnogi misle da je svaka njena objava posvećena bivšem partneru, te je tako i u ovoj situaciji.

Naime, u javnost je procurio snimak starlete koja se mazno uvija i namiguje, a uz snimak je postavila i jednu od novijih pesama Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, sa kojim su je ranije mnogo puta dovodili u vezu, a govorilo se i da je prijateljstvo sa Slađom Lazić završeno upravo zbog toga što je imala neke namere prema zauzetom kontroverznom reperu.

BONUS VIDEO: