22/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

I DALJE TVRDI DA NJEGOV PAS „NEĆE NIŠTA“! Evo šta kaže vlasnik nemačkog ovčara koji je teško povredio dete u Kotežu! ZA MALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

I DALJE TVRDI DA NJEGOV PAS "NEĆE NIŠTA"! Evo šta kaže vlasnik nemačkog ovčara koji je teško povredio dete u Kotežu! ZA MALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

Devojčica M. L. (4), koju je u dvorištu kuće u beogradskom naselju Kotež izujedao nemački ovčar po licu i glavi, operisana je i nalazi se na Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“.

Kako kaže deda devojčice, do napada je došlo dok se ona igrala sa psom u dvorištu.

– To je unuka od mog pokojnog brata. Igrala se sa psom, koji je naš kućni ljubimac. Moja majka je bila na spratu, a unučica u dvorištu. Igrala se sa njim jer je on umiljat i to svi znaju. Nikada ga nismo vezivali u dvorištu jer nije ni bilo potrebe za tim. Niko ne bi ni pomislio da on može da napadne našu unuku i ovako ozbiljno da je povredi. Dok sam bio u prodavnici pozvale su me komšije i rekle šta se dogodilo. Kao bez duše sam dotrčao kući – priča deda devojčice.

„Ne želim da ga uspavam, jer ga volim“

S druge strane, baka deteta navodi da je čula kako je unuka zove u pomoć.

– Sve se desilo u trenutku. Ušla sam u kuću samo da isključim šporet, a onda sam čula kako dete vrišti i zove upomoć. Nasrnuo je na devojčicu i grizao je po licu i glavi – kaže baka deteta.

Stric devojčice, koji je inače i vlasnik psa, ističe da njegov ljubimac nije napadao druge ljude.

– Komšije su mi rekle da ga ubijem, ali ja njega ne želim da uspavam, jer ga volim. Neki su pokušali da ga otruju, ali ne znam zašto. Ima svoju kućicu i nikome ne smeta. Ne mogu da shvatim zašto je napao malenu – kaže vlasnik psa.

On je novinarima rekao da slobodno pomaze njegovog psa, koji se sve vreme nervozno šetkao, tvrdeći da „neće ništa“ i da neće da napadne. Na lice mesta je izašla policija, koja će odluči o daljim koracima za nemačkog ovčara koji je napao devojčicu. Dete se nalazi u bolnici i sa njom je majka.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);