Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić

Fudbalski trener i bivši dečko zadrugarke Ane Ćurčič Aca Bulić kaže da je uspeo da uđe u trag doktorima za koje sumnja da su odgovorni za nestanak njegovog i Aninog deteta iz porodilišta Narodni front 1993, te i da je malo falilo da im presudi kad im se otkrio identitet. On je u ispovesti za Republiku ispričao da su otac i sin koji su u to vreme vodili porodilište na kraju nađeni u Švajcarskoj, da su stekli veliko bogatstvo, te i da je ubeđen da će preko nadležnih organa na kraju uspeti da istera pravdu na videlo.

Te 1993. u oktobru se događao haos s bebom. Ana je bila u osmom mesecu trudnoće, čekali smo svadbu i sve se desilo na momačko veče. Dobila je bolove i morali smo odmah da je prevezemo u bolnicu. U jednom momentu dešava se slavlje, zvali su me otac i drugovi da mi čestitaju. Ljudi zovu da kažu: „Ej, dobio si ćerku“, a ja sam nekako bio hladan i prazan, kao da sam osećao šta će da usledi – priča Aca na početku i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

Posle nekoliko sati dolazim u bolnicu, Ana se bori za život, gubi mnogo litara krvi. Davali su joj infuzije da je povrate, trčali su oko deteta, to se danima dešavalo, taj haos u bolnici za koji niko ne zna. Ima jedan detalj. Doktorka Papić, mislim da oni rade i danas. Vode jednu privatnu ordinaciju, a u trenutku kad se dešava ovaj haos s našom bebom oni kompletno nestaju. Tu počinjem da sumnjam u sve, doktor koga ne znam i tako dalje. Devetog dana meni saopštavaju da beba nije preživela. Napravio sam opsadno stanje, potegao sve veze i ljude koje znam da se ispita sve i sazna šta se desilo i ko je odgovoran.