19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HTEO JE DA STUDIRAM, A NE DA PEVAM! Goca Božinovska otkrila šta joj je otac pričao, ona uradila sve kontra!

HTEO JE DA STUDIRAM, A NE DA PEVAM! Goca Božinovska otkrila šta joj je otac pričao, ona uradila sve kontra!

Pevačica Goca Božinovska kaže da se njen otac nadao kako će biti uzoran student i žena koja će ceo život da ulaže u obrazovanje, ali je ona umesto toga krenula putem estrade. 

 Kada sam završila srednju školu, moj tata je očekivao da upišem fakultet, neka čuda, hteo je da me zaposli. Ja sam dobila taj posao i počela sam da radim. Posle nekog vremena sam počela da plačem, jer nisam želela taj posao da radim, htela sam samo da pevam. Mnogo vremena je prošlo dok on nije prihvatio poziv koji sam ja odabrala. Nekako se za pevačice uvek vezuju neke loše stvari. Ne znam zašto je to tako, ali mislim da toga ima na svakom koraku – ispričala je jednom prilikom folkerka kada je pričala o svojoj mladosti. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Goca Božinovska

 

Goca se nedavno prisetila i teškog detinjstva kada se snalazila kako je umela, a od malih nogu je radila za parče hleba, međutim to je nju naučilo da se snađe u životu i da uvek bude borac.

– Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a popodne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom, jer sam navikla na sve – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.