05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HOSPITALIZOVANA PEVAČICA! Pozlilo joj neposredno pred nastup, lekari je ne ispuštaju iz vida!

HOSPITALIZOVANA PEVAČICA! Pozlilo joj neposredno pred nastup, lekari je ne ispuštaju iz vida!

Hrvatska pevačica Idi Prester doživela je neprijatnost pred početak jednog od svojih nastupa, kada joj je pozlilo. Na svom Instagram nalogu, Idi je podelila snimak iz kola hitne pomoći, gde se vidi kako leži na krevetu sa priključenom infuzijom, dok joj je pružana medicinska pomoć.

Uz objavljeni snimak, pevačica je otkrila detalje o tome šta se tačno dogodilo. Ovaj incident baca novo svetlo na izazove sa kojima se muzičari suočavaju iza kulisa, pokazujući da iza blistave fasade nastupa može postojati niz nepredviđenih situacija koje zahtevaju brzu reakciju i profesionalnu medicinsku pomoć.

– Život muzičara iza scene. Sat vremena pred koncert kreće bol u želucu, muka, vrtoglavica. Za 20 godina još nijedan jedini put nisam otkazala koncert, ali sad sam baš blizu. Beskrajno hvala ekipi hitne pomoći Sarajevo, ne znam šta su mi stavili u infuziju, ali izvukla sam sat vremena svirke. Danas sam puno bolje, valjda neki virus protutnjao – napisala je ona.

 

 

Idin otvoren pristup deljenju ličnog zdravstvenog incidenta izazvao je veliku pažnju i reakciju javnosti. Mnogi su izrazili saosećanje sa pevačicom, ističući njen izuzetan profesionalizam i posvećenost publici, s obzirom na to da nikada nije otkazala nastup tokom svoje karijere dugoj 20 godina.

Ova iskrena objava takođe je podsetila na važnost brige o zdravlju, kao i na izazove sa kojima se umetnici suočavaju u svom svakodnevnom radu, često nevidljive za publiku koja uživa u njihovim nastupima.

Idi Prester je sada u boljem zdravstvenom stanju i oporavlja se od ovog neugodnog iskustva.

BONUS VIDEO: