08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JUN! BLIZANCI SE DVOUME IZMEĐU DVE OSOBE: Rakovi mogu da očekuju priliv novca!

HOROSKOP ZA SUBOTU 22. JUN! BLIZANCI SE DVOUME IZMEĐU DVE OSOBE: Rakovi mogu da očekuju priliv novca!

Blizanci – povoljan položaj planeta donosi rešavanje finansijskih problema. Moguće su nepredviđene poteškoće u radu. Danas se vaša dilema između dve osobe može dodatno produbiti. Muče vas pomešana osećanja. Pad imuniteta.

Rakovi – povoljni aspekti za početak nove i nastavak stare saradnje i obnavljanje ugovora. Priliv novca. Period nesuglasica s partnerom odigrava se zato što ste nervozni i reagujete impulsivno. Nervoza.

Lav – poći će vam za rukom da prevaziđete zastoj u poslovanju. Uprkos svemu, ostvarićete veliki korak napred. Ovaj dan provodite u atmosferi nekog tajnog susreta, koji željno iščekujete. Pred vama je uzbudljivo veče.

Devica – moguće je da ćete odluke donositi pod pritiskom, te možete načiniti previd. Obazrivo upravljajte novcem. Kriza poverenja u odnosu s partnerom. Osećate da ste se udaljili i razmišljate kako da sprečite otuđenje.

Vaga – imate priliku da započnete nešto novo, bilo da je reč o prelasku na novu poziciju ili početku samostalnog biznisa. Novi početak i na emotivnom planu, ali vaši susreti mogu biti obavijeni velom tajnosti. Počnite da trenirate.

Škorpija – ovaj period vam donosi priliku da profesionalnim usavršavanjem pređete na novi nivo. Napredak u karijeri. Početak veze s osobom koju ste upoznali na nekom putovanju aktivirao je čuvene leptiriće u stomaku. Pad imuniteta.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.