18/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HOROSKOP ZA PETAK 18. OKTOBAR! RAKOVI – očekujte uspeh, ali teške pregovore, DEVICE čeka iznenadan priliv novca!

HOROSKOP ZA PETAK 18. OKTOBAR! RAKOVI - očekujte uspeh, ali teške pregovore, DEVICE čeka iznenadan priliv novca!

Rakovi koji sarađuju s inostranstvom danas mogu da očekuju uspeh, ali će pregovori biti teški. Problemi na porodičnom nivou ili s nekim od ukućana zahtevaju hitno rešavanje.

Zdravlje vam je solidno.

Lavovi – Budite oprezni u komunikaciji s nadređenima jer postoji mogućnost nesporazuma, ali nove dužnosti koje ćete obavljati. Početak nove ljubavne avanture na nekom putovanju može obeležiti ovaj dan.

Zdravlje vam je odlično.

Device – Pokušajte da pronađete zajednički jezik s kolegama jer vas očekuje zajednički projekat. Iznenadni priliv novca. Device koje su nezadovoljne u vezi doneće radikalna rešenja po sistemu „sve ili ništa“.

Zdravlje vam je dobro.

Vage – Manipulacije i spletke nekih vaših kolega mogu vas danas neprijatno iznenaditi. Pokušajte da rešite nesporazume. Problemi na porodičnom nivou ili s nekim od ukućana zahtevaju hitno rešavanje.

Muče vas alergije.

Škorpije – Nećete biti zadovoljni odnosom među ljudima na poslu. Pokušajte da se prilagodite. Niste najsrećniji u kom pravcu se odvija vaša veza. Promene su izvodljive, samo je potrebno da se pokrenete.

Muči vas reuma.

Strelačevi – Finansijska situacija je glavna tema ovog dana. S jedne strane dolazi neočekivani dobitak, ali ćete isto tako imati izdatke. Danas pozitivno zračite, postoji mogućnost da zavedete osobu koja vam se već neko vreme dopada.

Zdravlje vam je solidno.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.