20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HOROR U STANU! Porodični ljubimac koji nikada nije bio AGRESIVAN ubio gazdaricu! Ovo je bio OKIDAČ za napad?!

HOROR U STANU! Porodični ljubimac koji nikada nije bio AGRESIVAN ubio gazdaricu! Ovo je bio OKIDAČ za napad?!

U tragičnom događaju koji je potresao Koventri, 33-godišnja Keli Rilej izujedana je na smrt od strane bulmastifa, pasmine koja nikada ranije nije pokazivala znake agresije.

Njen partner Noel Spring je potvrdio ovu tužnu vest, izražavajući šok i nevericu zbog onoga što se dogodilo.

Hitna pomoć bezuspešno pokušavala da reanimira Keli

Noel Spring je pronašao Keli bez svesti u njihovom stanu i odmah pozvao hitnu pomoć. Nažalost, napori medicinskog tima da reanimiraju Keli su bili bezuspešni, te je nesrećna žena preminula od posledica napada.

 

 

Partnerovo svedočanstvo o tragičnom jutru

Noel Spring je izjavio da su prethodne noći bili zajedno kod njega, te da je Keli prespavala. Ujutru je otišla do svog stana kako bi se presvukla, ali se nakon pola sata nije vratila.

On je takođe istakao da nije čuo nikakvu galamu iz stana, niti je pas lajao ili režao, što dodatno baca senku tajanstvenosti nad ovu nesreću.

Teorija o napadu kao posledici Kelinog zdravstvenog stanja

Porodica veruje da je Keli možda imala napad, što je moglo biti okidač za psa da je napadne.

Keli, koja je bila nezaposlena i majka dvoje dece, poslednjih meseci je bila više puta hospitalizovana zbog napada koje je imala, dodatno komplikujući ovu tragičnu priču.

Ova nesrećna vest je šokirala zajednicu i istakla važnost pravilnog tretiranja i praćenja zdravstvenog stanja kućnih ljubimaca, kao i potrebu za većom pažnjom i razumevanjem prema osobama koje se bore sa zdravstvenim izazovima.