13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HOROR! MUŽ I ŽENA OTELI DEVOJKU KOJA JE KRENULA NA ŽURKU: Držali je u drvenom sanduku i radilo joj užasne stvari (FOTO)

INFO

Kolin Sten bila je samo 20-godišnjakinja kada je kidnapovana dok je stopirala ispred svoje kuće u Kaliforniji u SAD. Umesto na žurku na koju se spremala, našla se zarobljena u kovčegu ispod kreveta.

Kameron Huker i njegova supruga Dženis pokupili su devojku na putu. Kolin je trebalo da ode na žurku i pomislila je u trenutku kada su stali da joj se posrećilo, ali je ubrzo shvatila da se nešto strašno sprema. Tokom vožnje primetila da se na zadnjem sedištu nalazi velika drvena kutija.

Umesto da je odvezu na žurku, doveli su je u njihov dom i zarobili u podrumu.

Zatočeništvo i mučenje

Foto: Shutterstock

Oteli i mučili devojku

 

Nakon što su je odveli u svoj dom, Kamerona i Dženis su Kolin držali zarobljenu u podrumu, izgladnjivali je, mučili i se**ualno zlostavljali. Bila je zatočena u drvenom sanduku 23 sata dnevno, puštana samo da bi bila mučena i zlostavljana.

Kako bi je sprečili da pobegne, Huker i Dženis su Kolin lagali o postojanju tajanstvene organizacije pod imenom „Kompanija“ i pretili joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne.

Tri godine nakon otmice, Kameron je odveo Kolin u posetu roditeljima, predstavljajući se kao njen dečko, dok roditelji nisu ni slutili istinu o njenom zatočeništvu.

Bekstvo

INFO

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash

Oteli i mučili devojku

 

Kolin je konačno uspela da pobegne kada ju je Dženis odvezla do autobuske stanice, nakon čega je Dženis otkrila celu istinu o njihovom zatočeništvu i mučenju. Dženis je konačno prijavila dugotrajno zlostavljanje i mučenje policiji, što je dovelo do hapšenja Kamerona Hukera.

Tokom suđenja je utvrđeno da je Kolin razvila stokholmski sindrom, koji je čest kod otetih žrtava koje razviju emocionalnu vezu sa svojim otmičarima.

Nakon zatočeništva

Nakon oslobađanja, Kolin je upisala koledž i osnovala sopstvenu računovodstvenu firmu, ali se i dalje bori sa traumom i posledicama zlostavljanja koje su obeležile njen život.

Bonus video: