19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite šokirani odlukom! Najavljene neviđene kazne! (FOTO)

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Učesnici Elite šokirani odlukom! Najavljene neviđene kazne! (FOTO)

Voditelj Milan Milošević pročitao je učesnicima Elite pismo, koje je poslao Veliki šef, a u kom je navedeno da se takmičari opominju da ne treba da krive produkciju za svaku sitnicu. 

Elito, već nedeljama i mesecima slušamo optužbe na račun produkcije, ali danas su pojedinci prevršili svaku meru i ne možemo više da ćutimo i da se ne oglasimo. Međutim vama je to postala rutina, da kada nemate argumente u svađi, okriviljujete produkciju za sve što vama odgovara. Neki od vas nemaju niakakav problem da izmišljaju sate, dane i vreme kada su navodno videli da je neko izlazio i dobijao informcije od produkcije. Odgovorno tvrdimo i stojimo iza toga da ne postoji nijedan učesnik koji je izvođen zbog nekih informacija. Ovim putem vam skrećemo pažnju da svako ko bude koristio produkciju i navodio neistine snositi ozbiljne posledice. Razlozi vaših svađa su vaša stvar i mi se u to ne mešamo, ali ne možemo da dozvolimo da na takav način iznosite laži, pričate nešto i tvrdite što se nikad nije dogodilo. Ubuduće će svaki lažni navod produkcije biti strogo kažnjen, te vas poslednji put upozoravamo da vaše svađe i razloge zadržite na vašim odnosima, a da produkciju ne mešate kada nemate argumente. Pozdrav, Veliki šef.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo je stiglo od Velikog šefa

 

Podsećamo, pravila Bele kuće su precizno definisana, a svako nepoštovanje istih neretko biva sankcionisano u skladu sa ozbiljnošću prekršaja. Ova pravila su postavljena kao osnovne smernice za pravilno ponašanje i poštovanje pravila takmičenja. Ignorisanje pravila može imati ozbiljne konsekvence po takmičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: