23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA! Ovo učesnici nikako nisu smeli da urade! (FOTO)

HITNO OGLAŠAVANJE VELIKOG ŠEFA! Ovo učesnici nikako nisu smeli da urade! (FOTO)

Veliki šef se hitno oglasio u Eliti, jer su učesnici morali da se probude, međutim, mnogi su rešili da se razvlače u krevetu, što je strogo kažnjivo. 

Učesnicima „Elite“ pušteni su su strani hitovi za buđenje, a iako poslednjih dana nemaju emisije zbog finalnih izbacivanja, nisu nikako odmorniji, iako se to od njih očekivalo.

Inače, glavna tema u Eliti i dalje su supružnici Jelena i Ivan Marinković, zbog njene prevare sa Urošem Rajačićem.

Foto: RTV PINK printscreen

Buđenje u Eliti

 

Voditelj Milan Milošević je sinoć u Šiša baru intervjuisao Jelenu Marinković i Uroša Rajačića, koji su nedavno priznali svoju aferu. Jelena je istakla da smatra da je njenoj mami laknulo, jer je ona uvek smatrala da može bolje od Ivana Marinkovića. Ona je izjavila i da ne planira da se vraća u zajednički stan, dok Uroš smatra da bi Ivan sve oprostio Jeleni.

Foto: RTV PINK printscreen

Buđenje u Eliti

 

Ovaj intervju pratila je bivša zadrugarka Jelena Batos, koja se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram. Batosova, koja je ranije urnisala Aneli Ahmić, sada smatra da postoji i gora osoba od nje – Jelena.

– Mislim da će mi se telefon ugasiti nakon ovog storija, tj. kad napišem ovo. Sedim i slušam intervju. Aneli, pola ti je oprošteno. Uspeli smo videti da ipak postoji ljigavije učešće trenutno. Ova Jelena ne da mi se zgradila NEGO povraća mi se – započela je Jelena, pa nastavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković i Jelena Marinković

 

– Mene samo zanima kad su ovo dvoje (Jelena i Uroš) stigli da pričaju o svemu ovome što sada navode da su pričali ova 2-3 meseca i da niko ništa nije primetio spolja? Kad su bili svi ovi razgovori? – dodala je.

BONUS VIDEO: