23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA POSLE ANELINE PRIČE DA JE TUKAO! Evo šta je sad otkrio, isplivala prava istina!

HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA POSLE ANELINE PRIČE DA JE TUKAO! Evo šta je sad otkrio, isplivala prava istina!

Učesnica Elite Aneli Ahmić rekla je večeras tokom emisije da je bivši dečko Asmin Durdžić tukao trudnu, do te mere da joj je išla krv na nos. Pošto se ovim povodom digla velika prašina, sada se oglasio i on, pa je rekao da nije istina da je udarao, te i da je sve velika izmišljotina.

– Aneli jedino govori istinu kad najviše vrišti i plače, a kad priča mirno i staloženo tad sve folira i laže. A danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala i plakala, a to je da je nisam tukao. To je jedina istina! Toliko od mene – poručio je Asmin za Pink.rs.

Podsetimo, Ahmićka je cimerima ispričala kako se Asmin užasno odnosio prema njoj, kao i da je bilo nasilja.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook

Asmin Durdžić tvrdi da nikada nije bio nasilan

 

– To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom -rekla je Aneli, pa je nastavila:

Tada sam čak razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dete, ja to sve razumem, njegova majka mi je poslala poruku umesto Asminu gde je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mesecu. Ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dete na svetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu.

BONUS VIDEO: