23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU, PA OPLEO PO MILJANI KULIĆ! Evo šta je se dešavalo u studiju na Pinku!

HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU, PA OPLEO PO MILJANI KULIĆ! Evo šta je se dešavalo u studiju na Pinku!

Sada već bivši učesnik Elite Lazar Čolić Zola napustio je sinoć imanje i zauzeo 26. mesto, a juče je u studiju kod Dušice Jakovljević otkrio zbog čega se utišao pred kraj. On je objasnio da više nije imao interesovanja za devojke oko sebe, kao i da je pao u očaj kada mu je Kulićka pobacala stvari u rijalitiju, te se tu povukao u sebe.

– Kako si? – upitala je Dušica.

Kako sam mogao da budem, super sam – kazao je Zola.

Mnogi su komentarisali tebe i tvoje učešće i često se spekulisalo da li si iskren u odnosima sa devojkama, ali si utihnuo pred kraj – kazala je Dušica.

Foto: RTV PINK printscreen

Lazar Čolić Zola

Uvek se vidi kad se neko pretvara. Nisam imao neke volje i želje da radim nešto na silu. Nakon što mi je Miljana pobacala stvari, sedam dana od mog ulaska, pao sam u očaj. Ova majica i pantalone na meni su od Janjuša, šta da kažem? Haos mi je napravila, ali neka joj je na čast – kazao je Zola.

Šta se dešavalo sa Stefani? – upitala je Dušica.

Foto: RTV PINK printscreen

Lazar Čolić Zola

Bilo mi je glupo da ulazim u nešto ozbiljno, jer nisam osećao da to tako treba. Jednostvano nisam spreman na to – kazao je Zola.

Da li misliš da je Miljana bila s Darjanom zbog tebe, ili Bebice? – upitala je Dušica.

Ako je njoj bilo lepo, neka je. Inat ne prolazi kod mene. Bila je sa njim jer je tako htela. Ja sam došao u miru u rijaliti, spavao pored nje prvo veče, ali je ona želela sve i odmah. Onda su krenule one naše rasprave i sve je krenulo kako ne treba. Nismo dobri jedno po drugo.Definitivno je kraj. Ponosan sam na sebe više nego ikad kad je reč o mom učešću. Iskreno, 99% ljudi bi gazili preko mrtvih samo kako bi došli do nekog svog cilja, a ja nisam jedan od njih. Ponosan sam na sebe i to je jednostavno tako – kazao je Zola.

Foto: RTV PINK printscreen

Lazar Čolić Zola u studiju kod Dušice Jakovljević

Da li očekuješ Miljanin poziv sad kad izađeš? – upitala je Dušica.

Iskreno da kažem, ne mislim o tome. Ne bih baš voleo da me zove, nema ni potrebe – kazao je Zola.

– Imaš i Marijinu podršku da ne budete zajedno – dodala je Dušica.

Šta će, vidi da nismo dobri jedni po drugo. Iskreno, Miljana je vređala moju majku Bosu, a ja Mariju nisam kao što je ona moju vređala – kazao je Zola.

BONUS VIDEO: