15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNA REAKCIJA OCA MAJE MARINKOVIĆ: Nakon vrele akcije u Eliti, Taki dao sud o Panteri!

INFO

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, danas se oglasio za domaći medij povodom veze svoje ćerke sa Stanislavom Krofakom. Poznato je da se Majin otac do sad uglavnom nije slagao sa njenim ljubavnim izborima i da mu je priređivala mnogobrojne neprijatne scene, međutim Taki protiv Stanislava nema nijednu ružnu reč da kaže i prvi put je zadovoljan ljubavni izborom svoje ćerke. 

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija – poručio je Taki za Pink.rs.

INFO

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković I Stanislav Krofak vrela akcija

Ostaje da vidimo kako će njihov odnos funkcionisati i da li će Takiju dati povoda da promeni mišljenje koje je za sad stekao o Majinom novom dečku Stanislavu Krofku. 

BONUS VIDEO: