05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

HITNA REAKCIJA ASMINOVOG OCA: Nakon suočavanja sa Aneli doneo ŠOK ODLUKU, ovo niko nije OČEKIVAO!

INFO

Nakon sinoćnog javnog suočavanja na televiziji Pink između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, javnost je bila iznenađena izjavom Asminovog oca, Mustafe Durdžića. On je istakao da je oprostio sve bivšoj snajki i izrazio žaljenje zbog celokupne situacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durddžić i Aneli Ahmić

Najiskrenije mi je žao što je moralo doći do ove sramote i grehote. Neka Bogu plate svi oni koji su doprineli ovom suočavanju i beskrajnom ponižavanju dvoje ljudi – započeo je Asminov otac, koji se osvrnuo na detalje o kojima je govorila Aneli:

Žena je jednostavno krenula da priča i da izmišlja događaje da bi se na kraju sve svelo „Pa ti si mi rekao i tako sam čula ili mislila“. Nadam se da će svi oni koji potpaljuju ovaj događaj da se povuku u nagovaranju dve strane na sukob. Mislim da bi najpoštenije bilo da se Aneli pomiri sa sudbinom i da se ne sramoti u pokušaju da opravdava svoje postupke kroz blaćenje Asmina kao bivšeg partnera i oca njene ćerke – napisao je Mustafa, koji je bivšoj snajki oprostio sve.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin Durddžić i Aneli Ahmić

Bez obzira na sve uvrede i laži, opraštam joj sve i svim srcem želim da joj se ostvare svi snovi i želje u životu. Možda ona lično nije kriva za sve ovo, ali je kriva što je slušala Đedovica i Situ. Znam da Aneli ne zna za sukob Asmina i njene porodice van Elite. Sve ovo je bilo nekome zabava, a nekome život – završio je Durdžić, piše Alo.

BONUS VIDEO: