07/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

GOLA VODITELJKA PINKA! Procurila izazovna fotografija iz TELEFONA, u ovom ŠOK IZDANJU je niste videli (FOTO)

Vesti

Popularna voditeljka Jovana Jeremić neprestano privlači veliku pažnju javnosti, a tako je bilo i sada, kada je Pinkovo TV lice posetila jedan kozmetički salon. Naime, Jeremićeva je podelila smele fotografije na društvenoj mreži Instagram, a kako se na prvi pogled može videti, pozirala je obnažena, a golo telo prekrila je samo peškirom, dok je kozmetičarka pažljivo sređivala njene obrve i skidala neželjene dlačice.

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić sakrila golo telo peškirom

Međutim, voditeljka Pinka se tu nije zaustavila, te se usput i našalila sa svojim praticoma, objavivši fotografiju na kojoj drži vosak, imitirajući da ima brkove.

Čuvajte se brkate žene i ćosavog muškarca. U pauzi od posla – napisala je Jovana tokom tretmana u svom stilu, te time nasmejala svoje brojne pratioce na pomenutoj mreži.

Vesti

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić instagram

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je nedavno javno progovorila o stereotipima i predrasudama sa kojima se suočavaju razvedene žene. Iznela je svoje iskreno mišljenje o udvaranju oženjenih muškaraca, ističući da se nije razvela kako bi bila švalerka nijednom muškarcu.

Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene… Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije. Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš… Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove – rekla je voditeljka jednom prilikom.

BONUS VIDEO: